måndag 9 juni 2014

Djävulens spel

Spel har funnits lika länge som vi människor har funnits. Hasardspel är urgammalt, har funnits 2500 f.Kr och arkeologer har hittat tärningar I gravar från folkvandringstiden.

Judar och katoliker har som tradition att vissa dagar ägna sej åt Hasardspel.

Många tror att Roulette är “jävulens spel”. pga att om man adderar alla tal 1-36 får man talet 666. 666 är jävulens tal och de som skapade roulette ingick en pakt med jävulen.

Om jag tror på detta, ja det är frågan?! Vi vet ju att talet 666 är “jävulens tal” så kanske det var så ändå att de som ägnade sej eller skapade “roulette” ingick en pakt med jävulen.

Jag tror definitivt inte att det finns en “Spelgud”, däremot tror jag nog att det finns en “speljävul”. En liten röd ettrig sak som sätter klorna I de som är svagare än andra.

Den här röde saken och hans medarbetare härjar runt på alla krogar, restaruranger och spelbutiker.

Jag tror att det finns en “jävul” lite varstans, inte bara inom spel, utan inom alkohol, tablettmissbruk och kriminalitet. Många saker kan bli till ett missbruk.

En spelgud tror jag som jag skrev innan, att den finns inte.

Men ändå är det spännande det här med spel. kika in på  www.roulettevinster.nu, tror nog inte att ni får syn på någon jävul, ni kanske hittar nåt som kan ge lite klirr I kassan!

Inga kommentarer: