måndag 7 oktober 2013

Kanske stämmer

Ja, det stämmer kanske det som skrivs I media om de som är FETA!! 

Vad är det som skrivs`?? Jo, att de som är FETA är lågutbildade, är man lågutbildad så kanske man inte heller är allmänbildad eller så har man svårt att förstå. Ja, jag vet inte hur jag ska förklara, men nog borde alla år, 2013, vara så medvetna att vi vet att FETMA, är den största orsaken till Stroke/hjärtinfarkt/diabetes/förtidigt födda barn/högt kolesterol.

Kanske vore lättare att förstå om man sa så här: Fetma leder till en förtidig DÖD!!

Så sitter några det folk på sina feta bakdelar I USA och säger: “Vi lär barnen att de är friska när de är tjocka. En normalviktig person kallar vi mager”!!

När det är precis tvärtom.

Sjukvården måste kosta multum för allt som har med stroker och infarkter att göra. Folk får inte plats I kistorna längre. Gladeligen äter de sej fetare och fetare.

Här I Sverige blir människan oxå fetare och fetare och här sägs det att det är de som är fattiga som blir fetare, först trodde jag att de som var fattiga skulle hålla sej I bättre form, eftersom de måste hushålla med sin ekonomi.

Men då är det väl som så att de är outbildade och med det följer att det sunda förnuftet är lika med noll!!  Är det så??

Idag har väl alla hört talas om stroke/infarkt/diabetes???inte kan man väl undgå att höra talas om detta bara för att man är lågutbildad, heller???

Idag vet väl alla om att om man rör på sej och håller en bra kosthållning, kan man hålla många sjukdomar borta.

Sen gnäller människor över att de måste betala för två sittplatser att feta blir diskriminerade!!

En del är så feta att de måste riva väggar för att kunna komma ut och ta hjälp av vägskrapor för att ta sej till sjukhus. OMG!!!!

Är människan verkligen så dum att den kan sitta och säga till sina barn: “att feta är friska och normalviktiga är magra”???

 

Jag vet att det finns överviktiga pga av sjukdom, men en hel generation kan väl inte vara sjuk heller.

Inte kan väl alla ha fel på ämnesomsättningen heller, de flesta tror jag äter sej till sin FETMA och den drabbade är den enda som kan göra något åt det.

Känner många FETA, som är HÖGUTBILDADE som har kämpat för att få bort sin fetma, som de dragit  på sej själva och LYCKATS!!!

Inga kommentarer: