fredag 7 juni 2013

Förbenade blåsorna

Nu är det dags igen för blåsor på tungan, IGEN. Två veckors ont innan de försvinner, en vecka helt utan blåsor och sen är det dags igen för en två veckors period. Satan I gatan så jämrans ont det gör.

Ja, ni som har Afte vet hur eländigt ont och  besvärligt det är.

Jajas bror ska ta mej till en specialist, nästa gång vi kommer till Malaysia. Ja,  det blir en resa igen, är 2015. Då ska bröderna Nambiar  här I Europa stråla samman I Malaysia, tre av Jajas bröder bor med sina familjer I Schweiz. Jag längtar redan. Nu känner vi så många av släkten och har massor av olika platser att bo på, Jahor, Penang, Teluk Intan och Kuala Lumpur.

Tittade nyss på tennismatchen mellan Nadal och Djocovic och min favorit Nadal, vann. Killen är helt otrolig och Djocovic spelade inte illa han heller. Men det är ju otroliga vinstsummor som det handlar om. Gigantiska summor.

Undrar hur mycket som spelarna ger till välgörande ändamål. Vet att både Federer och Agassi ger generöst med pengar.

Skickade iväg en beställning av shamballa armband idag.

004006009010011013012014016019007022007023033021

Någon som är intresserad av att köpa shamballa så hojta till,

De med pärlor 100 kr inkl frakt

De med smycken 125 kr inkl frakt

 

Ha en bra dagSmile

1 kommentar:

pamela sa...

Jobbigt med blåsorna! För dig! Själv fick jag fruktansvärt skavsår av de nya comvercen! Så gick en massa plåster! Resan gick bra och var jätte rolig. hade lite nojjor i början med skabb och gonorre tjejen, men hon bedyrade att de verkligen var borta! Men 2 flaskor alkogel gjorde jag av med, jag tvingade i dem båda 2 med! haha. fick beröm för armbandet! KRAM