söndag 26 maj 2013

Tror att jag återgår hit

Nu återgår jag till den här bloggen igen. Var ett tag på Nattstad, men tror det är bättre här ändå. De flesta har väl hört om all vandalisering här I Stockholms förorterna. Jag, säger bara detta. Statuera ett exempel, skicka alla inklusive deras familjer tillbaka därifrån de kom, då kanske man tänker sej för.

Straffskalorna I Sverige borde ses över och de som säger att vandaliseringen inte har med invandrarpolitiken att göra, kan dra käpprakt åt skogen. Sverige är mättat till brädden. De nordiska länderna som inte har den invandrarpolitik som vi har här I Sverige, ser nog Sverige som ett avskräckande exempel.

Är jag rasist, icke sa Nicke. Men de som inte sköter sej har inget här att göra, punkt slut. Ja, svenskar gör oxå brott och om straffskolorna ses över, så blir vi av med dom oxå, när de skakar galler I många många år.

 

Idag får man inget straff, bara att se på detta. 15 månader villkorligt för en ihjälkörning. Blir släppt I väntan på dom. Va fan är det, förnågot??!!

Nej, låt en vanlig människa med lite sunt bondförnuft, få vara Migrationsminister och Stadsminister  under ett år, så kommer nog Sverige att se helt annorlunda ut och till det bättre.

 

Ha en bra dag alla glada och även ni som hänger läpp

Inga kommentarer: