fredag 31 maj 2013

Go morron

Go morron alla glad och även ni andra som inte drar på smilbanden.

Ja, jag drar inte heller på smilbanden. Skulle egentligen varit till gymmet idag, men ursäktar mej med att vädret är så eländigt och tar och sätter mej på min motionscykel och drar några tramp, ute på balkongen och blickar ut över trädtopparna. Det går bra det oxå!!

I början av veckan fick vi beskedet att Sudhir har lämnat oss, alldeles förtidigt, 37 år gammal och eferlämnar sej fru och ett ofött barn. Våra tankar går till frun och hans familj och ber att de ska orka med den smärta och förtvivlan de nu befinner sej i.

Vi hade förmånen att lära känna denna fiiiine man då vi var I Malayisa. Sudhir var Jajas brorsdotters svåger. Han och hans fru tog med oss på middag till “Simply Thai”, vi var till Batu Ferrengi (där hans fru köpte ett jättefint armband till mej som minne av dom ) och vi firade Nyår tillsammans I Penang och var flera gånger hembjudna till hans mor och far. Sista kvällen vi var I Penang, var vi hembjudna till han och hans fru. Under tre dagars tid umgicks vi vid bröllopet I Teluk Intan.

De hade hela livet framför sej, bra karriär, båda var privatlärare, ny lägenhet och väntade sitt första barn.

Helt ofattbart!!!

334329327

 

Ja, ödet har sina vägar att gå!!

Livet rullar på oavsett vad som händer här I livet.

Vi har haft ljus tänt här hemma för Sudhir och det har inte gått en sekund utan att vi har tänkt på familjen, det är de som står där med sin saknad och smärta.

 

 

1 kommentar:

Kathrin sa...

Aldrig roligt när någon lämnar denna värld. Speciellt inte om personen är ung och har livet framför sig. Här hemma har även vi haft tända ljus för min faster som lämnade oss i söndags. Hon var gammal och det var väntat men det är alltid sorgligt när det händer.

Kramizar