torsdag 31 januari 2013

Nu längtar jag

att få börja Flexa igen. Men först måste mitt öra få läka, inga som helst tunga lyft och ansträngande fysiska aktiviteter på ca 4 veckor. Ja, det har ju inte ens gått en vecka sen jag opererades, så jag får väl ta och lugna ner mej lite.

Nu är det 15 dagar sedan vi kom hem från vår lååång semester. Redan planerar vi nästa resa. Ja, den blir om några år. Vi har tänkt att fira våra 60 års födelsedagar I Malaysia med en avstickare till Kerala, Indien. Den här gången kommer vi att vara borta I fyra månader.

Varför vi vill till Kerala, beror på att det är därifrån Jajas, mamma och pappa kommer ifrån och vi håller nu på att söka efter lite släktingar. Inte det lättaste, men vi har ju lite tid på oss. Hittar vi inga släktingar, så är Kerala, ett fantastiskt resmål och vi kommer nog inte att bli besvikna över att se det gröna och vackra Kerala.

Vi blir äldre och vi vet inte hur länge vi får vara friska så det är bara att passa på och göra det som man tycker om att göra och nu är det resor, som står högst på listan.

1 kommentar:

Kathrin sa...

Helt rätt, ut och res med er. Tids nog sitter ni fast här i Sverige, åldern tar ut sin rätt. Låter härligt med fyra månader utomlands. Skulle själv vilja göra det men det får vänta tills pensionen.
Hoppas ni hittar några släktingar.
Ha det bäst.

Kramizar