torsdag 2 augusti 2012

#####

Nu I Augusti skulle jag få tid hos en ny läkare, då min öron läkare fått tjänst I Australien. Han hade ordnat med ny läkare åt mej och ny tid inför min andra öronoperation, redan I Juni då jag var där, Har även sett att det är infört I journalen.

Men för säkerhetsskull, när jag inte fått någon kallelse till den nya öronspecialisten, har jag ringt HS för att checka av, att jag inte försvunnit någonstans I cyberrymden.

Tycker det är lite märkligt, för annars brukar man få en kallelse med posten, flera veckor I för väg. Lika bra att göra en påstötning, ska även fråga om punkteringen av min knöl I halsen som skulle göras under narkos. Knölen satt lite illa till, så det går inte att göras på annat sätt än under narkos.

Jag har avverkat mina 5 km som vanligt och nu är det bara 200 gr kvar tills jag är under 70-strecket. Jag är så himlans stolt över mej själv och nu börjar jag själv se att jag har gått ner I vikt.

Byxor som förut suttit tajt, hänger. Häärligt!!!

Fick nyss telefonsamtal fr HS och det var tur att jag ringde, specialisten som jag ska till hade semester I Aug men var påsjukhuset 3 dagar, så jag fick en tid den 17 augusti, Är helt säker på att om jag inte ringt,hade jag inte heller fått tid I Augusti och det hade resulterat I, ingen kompletterande öronoperation I oktober. Vill vara helt klar innan Malaysia resan I December och vill inte ha en endaste operation nästa år 2013.

Min ordinarie öronspecialist, lovade mej att jag skulle slippa detta och skrev in mej på operationslistan I oktober.

Där ser man att det är viktigt att stöta på och vara lite envis.

HA EN BRA DAG ALLA GLADA OCH ÄVEN NI SOM HÄNGER LÄPP!!

Inga kommentarer: