onsdag 8 februari 2012

Snälla

Låt Flinck vara i fred. Herregud, tjejen själv säger att det bara var en dask, Inget att skriva löpsedel efter löpsedel om. Alla vet ju att Flinck är som ett skenande tåg, säkert har han alla bokstavskombinationer som finns.

Han säger ju själv att det inte är någon “fulgubbe grej”.!!

Inte för att jag tycker att det är okej att ta tjejer på rumpan, absolut inte. Men nog är det lite förmycket ibland. Men ibland kan ju tjejer få gå till väga hur som helst utan att det ska tas som nåt fult. Skulle en tjej ha tagit t ex Flinck på rumpan, då skulle det ha låtit på ett helt annat sätt.

Män kan faktiskt oxå bli sexuellt kränkta av män.

Hur många är mörkertalen av män som både blir sexuellt utnyttjade och misshandlade av kvinnor?? Det vet vi inte, för det talar vi inte om idag, det är skamligt!

Det skrivs i artikeln att Flinck, hårdbevakades stenhårt under Melodifestivalen, precis som om människan är helt urled. Ja, det fanns väl andra att hårdbevakas tycker jag, Sean Banan, där satt han och skämde ut hela Sverige med att peta snorkråkor. Sätt lite hårdbevakning på den herrn oxå, om nu det ska hårdbevakas, hahahahahahahaha.

Men jag är ju lite märklig själv, inte för att jag sitter och petar snorkråkor eller tar skamgrepp på män, men jag gillar dessa herrar.

2 kommentarer:

Linda sa...

Snacka om i-lands problem när man har denna händelse på framsidan på en nyhetstidning. Det är ungefär lika tragiskt som att se kungafamiljens skvaller VARJE dag på framsidan :)

Kathrin sa...

Tjejen ville ha en Torsten kram och det fick hon. Han brukar kramas så med både kvinnor och män. Han säger själv att det var jävligt dumt gjort. Tycker hela grejen har gått för långt. Tidningarna hade inget annat att skriva om efter tävlingen och passa då på att ge Torsten en känga. Trodde i min enfald att det handla om en tävling och inte en massa annat skit runt denna tävling. Egentligen det är ju bra för Torsten, för det innebär en massa uppmärksamhet för hans del och det kan ju gynna honom i andra chansen. För övrigt handlar väl inte schlagerfestivalen om musiken längre utan om artiserna.
Ha en bra dag.
Kramizar