onsdag 15 februari 2012

#######

Jag är oxå helt övertygad om att “Hen” kommer att göra barn förvirrade.

Vad ska det vara bra för, att kallas “Hen”. Det finns flickor/pojkar/män/kvinnor på vår jord och det finns även de som är tvåkönade.

Det mest normala är väl att kalla de som är tvåkönade för “Hen”.

Genusideologerna avskyr att det finns något fast och därför har de fått in det i läroplanen och ska motverka könsroller. Helt galet att införa detta i en läroplan. Jag är helt säker på att de som mest förespråkar detta är de som är feminister.

Nu är det så att kvinnor har fötts med livmoder, bröst osv och än idag finns det ingen man som kan föda ett barn. Mer naturligare kan det inte bli.

Vi kommer aldrig någonsin ifrån detta med könsroller, det finns över allt i samhället.

Visserligen ska en kvinna tjäna lika mycket som en man om hon utför samma arbete, inte det jag menar. På den fronten har man nog kommit en bra bit på väg.

Men låt våra barn få vara det de är, pojkar och flickor.

2 kommentarer:

Isabelle sa...

Och det handlar fortfarande inte om att ta bort könet utan om att inte malla in små barn i stenhårt styrda könsstereotyper utan att låta dem vara individer. De kommer fatta vilket kön de har ändå, lovar. Utan att vara det minsta förvirrade.

Anonym sa...

Våra förskolor är överbefolkade med femitrister som ser indoktrinering av unga som sin uppgift här i livet. Nu har de sett att få har nytta av sina universitetsstudier till genuspedagoger och då drar den här debatten igång. Därför slog det mig att få klagade på Hitlerhjugends när dessa uppfostrade det uppväxande släktet och därför kommer troligen få att ifrågasätta våra dagistanters strävan till en pk-profilerad genusuppfostran. Kom bara ihåg att barnen inte själva väljer hur de skall bli indoktrinerade och det har inte varit helt ovanligt att makthavare blivit kritiserade för att de varit på Hitlerjugend som barn. Men hade de egentligen något val?