torsdag 19 januari 2012

Bifyndet och jag

ska till Huddinge Öra/Näsa/Hals idag. Hoppas att det är bifyndet som orsakar mina balanssvårigheter, för då går det väl an att få balansen fixad.

Är så jävla trött på att vara yr i huvudet och ramla här och där. Var i går och fixade mitt hår, till och med när hon tvättade håret och masserade hårbotten, blev jag yr. När man masserar hårbotten så rör sej huvudet oxå, fy fan.

Allt som rör sej gör att jag blir yr, när jag har tvättstugan och får åka hiss upp och ner, blir jag så yr att jag raglar. Många läkarbesök jag har fått tackat nej till pga att jag inte kan åka kommunalt. Buss och Pendeltåg är en piiiiiina, för där folk är i rörelse, är det en tortyr för mej. För det påverkar min balans negativt.

För ett par veckor sedan var jag med barnbarnen i Heron City, och där är det MYCKET FOLK. Jag skulle ta rulltrappan från övervåningen till nederplan och rulltrappan var trasig, så jag tänkte jag prövar att gå nedför. Dumma mej, jag vet ju att jag inte kan gå i något som i vanliga fall inte står still. Blev så himlans yr att jag fick ropa på dottern som fick leda mej ner för trapporna och väl nere höll jag på att dråsa i golvet.

Sofie skrattade och sa att det var minst 300 personer som i snigelfart fick traska efter mej i rulltrappan.

Min mamma har oxå yrsel problem och jag undrar nu om jag inte har ärvt det från henne. Hon ligger oxå och sprattlar lite varstans.

Ja, nog om detta, hur som haver, hoppas jag på att bifyndet i örat kan orsaka balansstörningarna jag har så det går att göra något åt detta, handikapp.

 

Ha en bra dag ALLA GLADA OCH ÄVEN NI SOM HÄNGER LÄPP

Inga kommentarer: