onsdag 7 december 2011

Sanslöst

Fem sitter häktade misstänkta för grov våldtäkt och ytterligare två stycken har anhållits.

Det här hände på Migrationsverkets boende för asylsökande i Eksjö!!!!!!!

Jag hoppas att de här blir utvisade så att inte det ynkliga lilla Sverige tycker synd om dessa män. De kommer kanske från krigsdrabbade länder och är trasiga människor och att de själva är ett offer. Ja, så kommer väl tongångarna att gå förståss.

Förresten de här ska ju inte ens ha rätt att söka asyl i vårt land, efter vad de gjort är de inte värda den hjälp som Sverige kan ge dom. Det har de redan bevisat för hela SVENSKA FOLKET.

Komma hit till Sverige och söker asyl pga av ditten och datten och innan de har satt ned fötterna på svensk mark, VÅLDTAR DE EN KVINNA!

Ut med alla invandrare som är dömda för kriminella handlingar.

Chartra ett plan och iväg med skiten.

BLIR RABIAT FÖRBANNAD!!!!!

4 kommentarer:

Svensk sa...

Tycker vi kan utvisa alla svenskar män också som våldtar, elelr de kanske är synd om dom för att de är missförstodda. Jävla hycklare är vad ni rasister är..

käften mer er!

Livsnjuterska sa...

Nej, de svenska männen som våldtar, de skulle spärras in i tryggt förvar för alltid.
Jag är långt ifrån rasist, men du som skrev denna kommentar är nog inte svensk, säkerligen är du rasist. Jag tror inte att du gillar "vitlökar"
Ha en bra dag

Kathrin sa...

Ut med skitstövlarna, dom har förbrukat sin rätt att få hjälp av oss. Svenska män som våldtar ska vi själva ta hand om. Lite svårt att utvisa dom.
Man behöver inte vara rasist för att tycka att svinen ska ut ur landet. Och du som kallar dig svensk varför är du anonym? Vågar du inte stå för din åsikt utan att gömma dig eller är det så att du själv är invandrare??
Ha en fortsatt bra kväll.

Kramizar till Livsnjuterskan

HosPetra sa...

Beter man sej så innan man ens fått asyl i ett land så har man inte där att göra.
Spelar ingen roll var du kommer från, rent jävla vett ska man ha ändå!