fredag 9 december 2011

Rätt väg i asylpolitiken??

Läste den här artikeln nyss och håller inte med alls.

Reinfeldt säger:

– Vi omformar Sverige så att fler av de människor som kommer hit börjar arbeta direkt. De 40 000 som fått arbetstillstånd motsvarar förväntningar som arbetsgivarna har. Behovet speglar den svenska arbetskraftens förmåga till att ställa om sig: Vem är beredd att flytta? Vem är beredd att byta bransch? Genom att betala skatt bidrar dessa människor som kommer hit till att göra Sverige starkare.

De somalier som bor i Rinkeby och kom hit för 15 år sedan, arbetslösheten är enormt stor för just den gruppen. Kvinnorna tillhör en grupp som inte kommer någonstans och pga av deras kultur vill de inte heller komma ut i arbetslivet. De vill vara hemma med sina barn.

Bullshit, att de 40 000 som har fått arbetstillstånd motsvarar förväntningarna som arbetsgivarna har?? Det finns inga lediga jobb och hur kan arbetsgivaren anställa någon som inte behärskar det svenska språket. Ett språk tar tid att lära sej.

Vidare säger Reinfeldt att “vi kommer inte att acceptera misskötsel” utvisa då alla de som sitter i fängelse efter att de “sonat” sina brott.

De som kommer hit pga av krig och eländen har så mycket med i bagaget, att många inte kan arbeta pga depressioner. Det tar tid att lära sej att bo i Sverige, mendet tar inte lång tid att förstå hur Svenska systemet fungerar. Man behöver inte bli svensk här i Sverige, och behöver man inte det, ja då är det enkelt.

Då  gör man det som man anser sej ha rätt till.

Likadant med “ensambarnen” säger Reinfeldt, de som är utan utbildningsbakgrund, de ställer enorma krav på vårt samhälle. Det kan väl inte vara möjligt att de som kommer hit, ska ställa krav på samhället?????

Jag är helt övertygad om att de här “ensambarnen” så småningom kommer att hitta sina föräldrar.

Sen att inte “svart jobb” längre existerar, vad är det för rövarhistorier Herr Reinfeldt vill slå i oss.

Det finns svartjobb inom städ/bygg och restaurangbranchen, för oss alla nationaliteter i Sverige.

1 kommentar:

Fredrik sa...

Ibland när man läser intervjuer och artiklar av/med Reinfeldt samt t ex Birgitta Ohlsson så får man en distinkt känsla av att de verkligen hatar oss. Hatar oss djupt och av hela deras hjärtan.

Det är så otroligt skumt och jag förstår inte ens varför svenskarna ska pinas så under helt vansinniga och av staten påtvingade projekt. Varför detta hat till nationen som fött dem? Varför fortsätter de med projekt som enbart kan leda till elände samt mer eller mindre undergång? Finns många frågor som jag en dag hoppas få svar på när det kommer till Sveriges politiska ledarskikt.