måndag 12 december 2011

MATKASSE

"Jag tävlar hos Deliciously.se om en Matkasse från MatHem.se. Tävla här du med!"

MatHem.se är en butik på nätet som vill inspirera er i vardagen. Dem vill hjälpa till att göra den enklare och roligare. Är ju välbehövligt ibland att få tänka på annat än den jobbiga matfrågan. Det är ju toppen att välja efter behov, beställa och få det levererat hem. I MatHems butik kan du hitta allt en välsorterad butik ska ha.

Deras barn och familjekasse innebär matlagning från grunden, med fräscha råvaror och gärna ekologiskt utan onödiga tillsatser. Hälsosam och barnvänlig - menyerna är framtagna av Ann Wering, med flera års erfarenhet av matlagning till barn, och Julia Olsson, utbildad nutritionist. Nyttig och god mat - utformad för att passa familj och barn, stora som små. Lättlagad med målsättningen att det ska ta mindre än 30 minuter. 5 middagar för 4 personer där alla ska kunna vara med och laga maten.

Just nu har en chansen att vinna MatHems familjekasse, värde 590 kronor. Läs noga igenom tävlingsreglerna här nedanför.

Tävlingsregler:

  • För en chans, kika in på mathem.se och se om dem levererar dit du bor - Se det här. Kommentera sedan under inlägget och svara på vilken rätt som är din favorit på julbordet och varför vill du vinna denna matkasse?
  • För två chanser, lägg till Mathem på facebook. Ta del av nyheter och erbjudanden där! Rekommenderar!
  • För tre chanser, Kopiera tävlingsbilden och texten under i din blogg och skriv länken i kommentaren. Har du ingen blogg går det bra att maila fem vänner och skicka kopia till mig (nina_bergquist@bergnet.se) att det är gjort.
  • För fyra chanser, gilla mig på facebook.

Tävlingen pågår tom 21 december. Lycka till!

1 kommentar:

Nina sa...

Kul att du är med och tävlar! Å om du vill får du jätte gärna dela länken på tex fb!

Lycka till nu!