onsdag 7 december 2011

??????

Den här kommentaren fick jag på mitt föregående blogginlägg:

Tycker vi kan utvisa alla svenskar män också som våldtar, elelr de kanske är synd om dom för att de är missförstodda. Jävla hycklare är vad ni rasister är..
käften mer er!

Personen som kommenterat kallar sej för “Svensk”. Tydligen var personen för feg för att skriva sitt riktiga namn, för när man klickar på namnet, hamnar man på Lovebox.se

Mr Svensk, vad tycker du vi ska göra med de 7 männen på Migrationsverkets boende, som är misstänkta för grov våldtäkt???

Jag tror att alla som bor här i Sverige oberoende nationalitet, anser att de skall utvisas fortare än kvickt, för det är just de här männen som förstör för de seriösa invandrarna.

Vad mej beträffar är jag inte rasist, långt därifrån.

Det är ingen som är missforstodd vad det gäller våldtäkt.

Straffen är alldeles för humana och alldeles på tok förkorta för ett sådant barbariskt brott, oavsett vilken nationalitet man har.

Har man ingen anknytning till Sverige eller söker Asyl i ett neutralt land och kränker en kvinna på sådant sätt, har man ingenting här att göra, inte ett endaste dugg. Den stackars kvinnan blev inte våldtagen 1 gång utan 7ggr.

Med din kommentar bevisar du för ALLA, att du totalt IQ befriad.

Det hade varit bättre om du inte skrivit något alls, konstigt att du var så klok att du inte skrev ditt eget namn!

 

1 kommentar:

Lisbeth sa...

Jag reagerade också på puckots kommentar. Hallå, ska invandrare få göra som de vill? Om man påpekar det, ja då är man rasist??! Hur korkad får man bli? Har inte ett skit till övers för våldtäktsmän vare sig de är vita ,bruna,gula,gröna....INGEN har rätten att våldta! Skiten vi har här i Sverige redan som gör sig skyldiga till sådana brott, ska ju ha sitt straff givetvis. Helst kastrering. Men om de sitter och väntar på asyl, så har de väl med detta bevisat att här vill vi inte ha dem! Men i det här landet kan du inte ens ha en åsikt om invandrare utan då är du med automatik rasist, så de bjuds säkert in så kan de fortsätta "roa" sig. Jag säger bara fy fan!