lördag 29 oktober 2011

Hedersförtryck

Sitter här och läser artikeln om “Stoppa hedersförtrycket” och kom att tänka på att det finns många oskrivna lagar som andra minoriteter har.

 

Vi lever på 2011 talet, ett modernt samhälle och ett upplyst samhälle. Men vi behöver bara gå till Zigenare, nu poängterar jag med det bestämdaste att jag inte säger ALLA, men det finns ett fåtal, som lever efter sina egna påhittade lagar.

I allafall är det så här hos finska zigenare, att om en kvinna lever ensam med sina barn pga av skilsmässa eller att hon blivit änka och kvinnan möter en ny man,  då kan mannens familj  ta barnen i från mamman. Det här är en “oskriven lag” som en del håller levande.

Hur stort är mörkertalet för de zigenska kvinnor vars svärföräldrar har tagit barnen?? Detta är ju ren och skär kidnappning, som händer år 2011.

Är det inte märkligt, att ingen bryr sej i att följa de lagar som redan finns i Sverige, utan måste ta med sej sina egna lagar??

Sverige får sluta med att vara så rädda för att bli kallade för främlingsfientliga eller att erkänna att det finns problem med vissa individer. För det är ett problem och problemet blir större, ju mer vi tillåter att vissa får ha sina egna regler och lagar.

Jag tror att myndigheter blundar för det som händer, kunskaper, vad ska vi med kunskaper till, det behövs inga kunskaper, vi behöver inte förstå varför vissa individer har sina egna regler.

VI BOR OCH LEVER I SVERIGE OCH DÅ FÖLJER VI DE LAGAR SOM FINNS HÄR. 

Tänk om jag skulle åka till min fd svärdotter och helt sonika ta mina barnbarn pga att hon dejtar en ny man?? För det första skulle min fd svärdotter, ringa polisen och jag skulle bli åtalad för kidnappning.

Här i Sverige kan man göra precis som man vill om man inte är svensk verkar det som.

LÄS DET HÄR INLÄGGET, hos min bloggvän Kathrin.

2 kommentarer:

Isa sa...

Så bra skrivet! Visst är DN-artikeln ett kors i taket! Tänka sig att ngt lite våga börja erkänna detta våld och förtryck, förut så massivt ihjältiget av PK-eliten och dess censurerande media. Visar än en gång,hur viktiga era bloggar än!

Kathrin sa...

Bara för att vi är svenskar,betydder det inte att vi ska behöva stå med mössan i hand och bocknicka så fort en invandrare bestämmer sig för att inte följa den svenska lagen. Men om man inte står med mössan i handen och bocknickar som svensk ska man straffas antingen med att bli kallad rasist eller dömas till bötesstraff.
Det är inte klokt att zigenare kan få kidnappa barn helt öppet i Sverige. Och just finska zigenare har vi ju en massa problem med när det gäller just det här med att följa svensk lag. Tänker först på den där finska zigenarfamiljen i norra lappland som håller en hel by i skräck. Vad gör myndigheterna där? Sen alla stölder dom utför så fort dom får chansen? Vet en hel del om deras stölder i butiker, polisen får åka ut till butikerna, göra en utredning som sedan läggs ner. Kostar en hel del pengar för samhället, men vad gör väl det dom som utför brotten är ju inte svenskar så dom ska man bara klappa på ryggen och säga Gör inte om det där.
När det gäller barn som blir utsatta för grova brott som kidnappning, misshandel så blundar myndigheterna om förövaren har utländskt påbrå. Då gäller inga svenska lagar. Men om det hade varit en svensk förövare så blir det till att skaka galler. Vi som finns runt det utsatta barnen kan stånga våra huvuden blodiga, men det hjälper inte. Det vi får höra är att vi bara är rasistiska.

Ha en bra söndag
Kramizar